Elman Əzimov Ümumi cərrah

2000-ci ildə Azərbaycan Tibb Universitetinin Müalicə-işi fakultəsini fərqlənmə diplomu və M. Ə. Rəsulzadə adına təqaüdlə bitirib.
2000-2002-ci illərdə Azərbaycan Tibb Universitetinin elmi şurasının qərarı ilə cərrahiyyə ixtisası üzrə klinik ordinatura oxuyub.
2002-2005-ci illərdə I cərrahi xəstəliklər kafedrasında aspirantura təhsili alıb. Həmin illərdə "Yoğun bağırsaq operasiyalarında anastotomoz tikişləri tutmazlığının profilaktikasında antioksidantların tətbiqi" mövzusunda namizədlik dissertasiyasını başa çatdırıb.
2011-ci ildə isə "Düz bağırsağın xoş və bəd xassəli törəmələrində ön və aşağı ön rezeksiya əməliyyatlarına müasir yanaşmalarda" mövzusunda doktorluq işi təstiq olunub.

2010-cu ildə Ankara Universiteti Tibb fakultəsində laparoskopik cərrahiyyə üzrə ixtisas kursu keçib.

2012-ci ildə Zəkahi Tahir doğum xəstəlikləri xəstəxanasında laparoskopik ginekologiya üzrə kurs keçib.
2012-ci ildə Zəkahi Tahir xəstəxanasında ümumi bölümdə kursda olub.
2013-cü ildə Ankara Universiteti Tibb fakultəsində isə kolorektal cərrahiyyə üzrə kurs keçib.
2014-cü illərdə İstanbul ÇAPA Universitetində kolorektal cərrahiyyə kursda olub.
2014-cü illərdə Ameria xəstəxanasında (İstanbul) laparoskopik cərrahiyyə kolopraktologiya üzrə kursda olub.

Hal hazırda İstanbul Hospitala Cərrahiyyə şöbəsini müri vəzivəsində çalışır.

Haqqımızdakı bütün yeniliklərdən xəbərdar olmaq üçün