Hacıyeva Nuray Cahangir qızı Mama-Ginekoloq

Hacıyeva Nuray Cahangir qızı 1984 cü ildə Sumqayıt şəhərində doğulub,3 övladı var. 2002- ci ildə Azərbaycan Tibb Universitetinə daxil olub, 2008- ci ildə Universiteti bitirmiş, bundan sonra təhsilini Rusiyanın Sankt-Peterburq şəhərində Tibb Akademiyasında davam etmiş və cərrah mamaginekoloq ixtisasına yiyələnmişdir. Bundan sonra Azərbaycan Tibb Universitetində təhsilinə davam edərək 2010-cu ildə ikinci ixtisas olaraq həkim-psixiatr ixtisasına da sahib olmuşdur. Bundan başqa Ulrtrasəs müayinəsi, Kolposkopik müayinə, Vaginiznin müalicəsi və s. üzrə kurslar keçmiş, bir çox mama-ginekoloji konfranslarda iştirak etmişdir. Nuray Hacıyeva hazırda Bakının tanınmış klinikalarından biri olan İstanbul hospitalda mama-ginekoloq ixtisası üzrə fəaliyyət göstərir.

Haqqımızdakı bütün yeniliklərdən xəbərdar olmaq üçün